Menu icon
Intercare logo

Om Intercare

Intercare blev grundlagt i 2019 af en passioneret gruppe af udviklere og sundhedspersonale, der ønskede at styrke patienterne i deres rejse mod bedre sundhed. Vi mener, at adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet er en grundlæggende menneskeret uanset placering, tidsramme eller budget. Historisk set har der ikke eksisteret gode værktøjer til at planlægge international behandling, og alt for ofte er patienterne overladt til at klare sig selv med for lidt behandlingsinformation, lange ventetider og uden individualiseret støtte. Intercare er her for at ændre på dette.

Vores mission er at være din ven gennem hele din sundhedsrejse, at yde følelsesmæssig støtte og professionel vejledning og at åbne døre til den bedste tilgængelige sundhedspleje til de lavest mulige omkostninger. Vi lover altid at sætte patienterne først, aldrig at gå på kompromis med kvaliteten og vil altid være gratis for patienterne at bruge.
Intercare kan hjælpe dig, når...
Help icons

Du skal finde en klinik, læge eller behandling

Uanset om du ønsker at få en aftale hurtigt eller finde en behandling af høj kvalitet og en rimelig pris, der er til at betale, er vi her for at hjælpe. Mens vi støtter dig i din beslutning og booking, skal du huske på, at Intercare ikke yder medicinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

Help icons

Du er usikker på en behandling eller en destination

Vi besvarer ethvert spørgsmål, du måtte have, og forbinder dig med en klinik, hvis det er relevant. Din diagnose, behandlingsplan og egentlige procedure vil blive underskrevet og udført af klinikken - ligesom med ethvert andet hospital, du har været på indtil nu.

Help icons

Du vil have nogen ved din side, der støtter dig gennem hele din rejse

Vi vil ikke være fysisk sammen med dig, men vi vil tilbyde vores fulde og komplette support under hele din rejse. Vores plejeteam kan kontaktes 24/7 via telefon, chat eller e-mail for eventuelle spørgsmål, bekymringer eller andet, som du måtte have brug for.

Skabt i Danmark med omhu
Frihed,tillid, gennemsigtighed og ligehed. Intercare er stolte af at være en dansk sundhedsvirksomhed bygget på danske værdier.

Er du interesseret i at lære mere? Tag et kig på vores FAQ eller blog. Er du patient og har spørgsmål til dine behandlingsmuligheder, kan du ringe, chatte eller sende os en e-mail på [email protected] Hvis du er medlem af pressen og interesseret i at dække Intercare, bedes du kontakte vores grundlægger på [email protected]
denmark
Vores løfte
Help icons

TILGÆNGELIGHED

Patienternes sikkerhed og trivsel vil ALTID være vores første prioritet. Derfor samarbejder vi kun med betroede sundhedsudbydere, der er internationalt akkrediterede.

Vores ydelser er altid gratis for patienter, der søger behandling, fordi adgangen til sundhedspleje er for vigtig til at sælge.

Help icons

PRIVATLIV

Vi vil aldrig sælge dine personoplysninger.

Vi tjener penge ved at opkræve klinikkerne et mindre gebyr for hver patient, de modtager via vores hjemmeside. Klinikkerne har aftalt, at de priser, der er bogført her, er de samme som de priser, der opkræves for patienter, der kommer ind via andre kanaler.

Help icons

GENNEMSIGTIGHED

Vi mener, at når du træffer sundhedsbeslutninger, jo mere information du har, jo bedre. Klinikker er opført med alle væsentlige oplysninger. Via platformen kan du kontakte vores plejesupportteam og klinikkerne direkte.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad inkluderer Intercare garantien
Hvad er jeres visioner?
Hvilke informationer kan jeg finde på Intercare?
Hvilken support tilbyder I patienter?
Hvordan kan jeg bidrage til udviklingen af ​​projektet?
Contact person picture

Hej

PATIENTLEDER

Sascha

Din personlige patientleder

Stil et spørgsmål

Skriv eller ring til os

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette behandling. Vi ved det kan virke overvældende og at snakke med en person kan give den nødvendige tryghed. Du behøver ikke at gøre det alene. Lad os hjælpe dig gennem din sundhedsrejse.

Åbningstider

Clock icon
09 - 17 Mandag - Fredag
10 - 14 Lørdag - Søndag